Stella Polaris AS

Stella Polaris er en regional turoperatør (DMC) som bidrar til å gjøre eventyr i nord tilgjengelig for våre gjester.

Om oss

Stella Polaris ble etablert i 1990 av Torbjørn Engen og Knut Westvig. Selskapet har 4 fulltidsansatte og et 20 talls deltidsansatte turledere, guider og båtførere som bidrar til å gjøre en lang rekke eventyr tilgjengelige for våre gjester. Vi definerer oss som en regional turoperatør eller DMC (Destination Management Company)

Stella Polaris AS er hovedleverandør av aktiviteter og opplevelser til Hotel Scandic Havet og Quality Hotel Ramsalt. Hotellet er et opplevelseshotell både for individuelle gjester og for grupper og hotellets stab strekker seg langt for at gjesten skal få et optimalt opphold i Bodø.

Våre ansatte er stadig på farten for å selge Bodøregionen som et attraktivt og spennende reisemål for potensielle kurs og konferansekjøpere og kjøpere av rene incentivturer (kundeturer, spennende produktlanseringer og liknende) Selskapet leverer i stor grad totalpakker som både består av transport og opplevelse - ekte eventyr i nord..

Kunder

Kjøperne finner vi i byråer, i bedrifter, organisasjoner og etater - alle med det til felles at de ønsker å kombinere konferansen eller møtet med en eller flere opplevelser.

En gjennomføring av et arrangement trekker gjerne andre aktører med seg. Stella Polaris as leder et bedriftsnettverk med leverandører av aktiviteter og tjenester. Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre hverandre sterkere og bli enda bedre på å formidle og levere uforglemmelige øyeblikk til våre gjester.

Visjon: Stella Polaris leverer opplevelser i verdensklasse

Verdier: Erfaren: Leverandør med stort nettverk

Trivelig: Vi jobber uformelt og er entusiastiske

NordNorsk: Vi tar med oss de gode historiene som krydder i opplevelsen