Her er den unike jobben!

Vil du bli med inn i et ramsalt, nordnorsk eventyr? Da er dette den perfekte jobben for deg.

Her må vi bare være helt ærlige. Dette er virkelig en jobb utenom det vanlige. Den som nesten aldri dukker opp. Men nå er sjansen her:

Stella Polaris er på jakt etter en ny, daglig leder.

Hvem er så vi?

 Jo, et selskap som ble etablert i 1990 av Torbjørn Engen og Knut Westvig. Selskapet har 4 fulltidsansatte og et 20-talls freelance turledere, guider og båtførere som bidrar til å gjøre en lang rekke eventyr tilgjengelige for våre gjester.

MAGISKE OPPLEVELSER

Og her er vi inne på et av flere sentrale poenger. For hva er det vi selger? Jo, de magiske opplevelsene som ligger langs kysten utenfor Bodø. Det er lukten av salt sjø, havørna som svever inn fra en horisont som midnattssola har farget i flammende oransje. Her finner du spor fra steinalderen via gamlehandelssteder, jektefart og helt frem til det moderne Salten.

Vi har en omfattende avtale med både Hurtigruten og Havila Kystruten, og vi leverer aktiviteter til de største konferansehotellene i Bodø. Vi er garantisten for at gjestene får en opplevelse som de aldri kommer til å glemme.

 

HVEM ER DU?

Du er den som allerede har fått gåsehud av tanken på å lede Stelle Polaris inn i fremtiden. Du er en person som vet at dette er en jobb som krever evnen til å holde mange baller i luften.

For å ta det primære først. Du må ha kontroll på:

  • Den faste staben
  • Innleide guider og båtførere
  • Leverandørnettverket

Vi tror at en person som vil stortrives i denne jobben allerede har noen års erfaring fra arbeidslivet. Mest sannsynlig har du utdanning innen økonomi eller markedsføring. Kanskje begge deler! Kunnskap om reiseliv og erfaring fra liknende virksomheter vil ansees som en stor fordel.

 

KREATIV PLANLEGGER

Du har den fine blandingen av en ekte tallknuser og en person som elsker å bygge relasjoner. Du trives med hektiske dager og en bedrift som har aktivitet hele året.

Du vet at planlegging er nøkkelen til suksess. Salg ligger i blodet ditt, du blir motivert av å kapre nye kunder.

Dette er jobben for deg som er både kreativ og strukturert.

Når mye av aktiviteten foregår på havet og «utenfor allfarvei», står HMS-arbeidet til selskapet helt sentralt. Trygge opplevelser i spektakulære omgivelser er et mantra.

 

STORT POTENSIAL

Etter to år med pandemi er det et sterkt behov i markedet for å komme seg ut. Det er her Stella Polaris skal levere til terning 6. Med base i Bodø har man en by i sterk vekst, en hub som stadig blir mer og mer populær. Dette gjelder både innen kurs- og konferanse, men også ferie- og fritidsmarkedet.

I 2024 skal Bodø være europeisk kulturhovedstad og veien frem til dette kommer til å by på usedvanlige mange muligheter. For ikke å snakke om hva vi kan få til de 12 månedene hele Europa har blikket vendt mot byen på 67 grader nord.

Nå starter også det banebrytende arbeide med «Ny by – ny flyplass», noe som ytterligere vil sette byen på både det nasjonale og det internasjonale kartet. Derfor er det også en forutsetning at du håndterer engelsk både skriftlig og muntlig.

 

EN EKTE NORDLENDING

Når alt kommer til alt, så handler denne jobben om å gå i spissen for å skape opplevelser i verdensklasse. Stella Polaris er en erfaren aktør preget av stor entusiasme og uformell stil. Vi dyrker den gode fortellingen, vel vitende om at det å være en ekte nordlending har en kraft i seg selv som rett og slett er uslåelig.

Høres alt dette interessant ut?

Da tar du kontakt med:

 

Knut Westvig

T: 482 49 626

M: knut@stella-polaris.no

 

Meike Zylmann
Nordlys
Folk som er på nordlyset
Meike Zylmann
Vinter på stranda
Folk som går over en islagt strand
Meike Zylmann