Grotte Eventyr

Bli med inn i grottenes fascinerende verden, kjenn på mystikken og hør historiens sus når du forlater verden slik du kjenner den.

Nordland et grotteparadis

VÆRUAVHENGIG

Nordland er det fylket hvor det finnes flest grotter i hele Norge. Det betyr også at de finnes i alle typer og fasonger, noe som gjør at vi kan skreddersy opplevelsen alt etter deltakernes ønsker og gruppas størrelse. Derfor er det viktig at du forteller oss nøyaktig hva du ønsker å oppleve. En grottetur kan gjennomføres fullstendig uavhengig av vær, vind og årstid. Inne i fjellet er det alltid fem varmegrader. 

MOBILFRITT

Å entre en grotte er som å komme inn i et annet univers. Grotter finnes i mange utgaver; trange, store og loddrette. Her finner du vakker marmor, fascinerende dryppstein, fisk, underjordiske fosser, bekker og tjern. Her, dypt inne i fjellet, hvor mobilen ikke har signal, er du i ett med naturen, i ett med dine egne inntrykk.

PYSEKNAPPEN

Når vi har gått et stykke inn i fjellet, tar vi en pause og tar ”to mørke minutter”. Da slukkes alt av lys og vi sitter bare helt stille for å suge til oss den trolske atmosfæren. 

Er du av den veldig eventyrlystne typen, kan vi også tilby grotter hvor du kan gå eller krype i trange ganger. Test din egen klaustrofobi! Du er ikke nødt, men dette er en tur som garantert gir deg minner for livet. Nyt vår medbrakte lunsj i enestående omgivelser og føl deg som en ekte oppdager. 

Alle våre grotteturer blir ledet av erfarne guider som stiller med stor kunnskap og alt av nødvendig utstyr

Rune Nilsen
Is inne i grotta
En mann står på is inne i en grotte
Eventyrlig utsikt
En mann ser ut av et hull i grotta