w

Strandhugg

Strandhugg! Hopp om bord og bli med ut i eventyret, sterke opplevelser venter bare minutter etter avgang

Nordlands vakre strender
30.01.201714:50 Torbjørn Engen

Bortgjemt Magi

Tar du en blåtur med Stella Polaris, garanterer vi en opplevelse for livet. Vi vet hvor du finner idyllen. Vi vet hvor magien har gjemt seg bort. Og det er dit vi drar. Skulle du få lyst til å bestemme kursen selv, er det bare å peke på en fristende opplevelse. I inntil fire timer er vi ditt vertskap..

Hold Deg Fast

Underveis treffer vi havørna, Nord-Europas største rovfugl.  Med sitt imponerende vingespenn på 2,5 meter er dette et møte som tar pusten fra de fleste. Du er nesten garantert å se havørna – som regel på meget nært hold. Hold deg fast!

På Sørfugløy hekker det en koloni med den sagnomsuste lundefuglen. Med 10.000 registrerte fugler er sjansen også meget stor for at du får bivåne denne magiske skapningen i fri dressur.

Strandhugg/Gourmet

Men, uten mat og drikke, duger helten ikke. En blåtur blir derfor aldri komplett uten et idyllisk strandhogg med en særdeles fristende meny som f.eks kan bestå av en tapas med grillet scampi, røkelaks med trøffeleggerøre, rosmarinkledd breiflabbspyd, marinerte skalldyr, hvalskinke, innbakt reinsdyrfilet, tørrfisksalat, lokale oster fra Markens Grøde på Kjerringøy og hjemmebakt foccacia.

For ikke å glemme det ypperste som havet kan gi oss til et strandhugg: Nykokte reker med tilbehør

Bli med da, dette kommer du ikke til å angre på!Reker
Frisk tur