w

VELKOMMEN TIL BODØ

Saltstraumen XO hva er det? Jo det er når Saltstraumen er på sitt mest spektakulære.

Våre RIB turer er prisbelønte, i 2106 kåret Hurtigruten selskapet til "årets leverandør" i konkurranse med et 50 talls andre bedrifter

Malstraum på sitt sterkeste
07.12.201612:42 Torbjørn Engen

EXTRAORDINÆR MÅNE

Det skjer når du får den eXtraordinære Opplevelsen når vi har fullmåne og nymåne, samt dagen før og etter. Hva skjer da: jo da har vi størst forskjell på flo og fjære og det skjer to ganger pr døgn. Gjennomsnittlig høydeforskjell på flo og fjære er 1,8 meter. Ved nymåne og fullmåne kan det være over 3,0 meter forskjell på flo og fjære.

 UBESKRIVELIG

Det å være i Saltstraumen i en av våre RIBer kan ikke beskrives, men må oppleves, og vi kan garantere et  adrenalin «kikk» som du skal lete lenge etter. Avgangen på en tur her, tilpasses når strømmen er på sitt sterkeste og turen varer i ca 2 timer.

BAKKESTART

Dette er et eXtraOrdinært tilbud, som vi pga. div andre arrangement kun kan gjennomføre på forespørsel .Månens betydning på størst forskell på flo og fjære. Størst forskjell på flo og fjære har vi to ganger pr. år. Det er når månen er nærmest jorda. Det er da du kan oppleve bakkestart med båt.

Unik opplevelse
skjelden opplevelse