w

Blåtur- Opplev Nordlands naturperler

BLÅTT TIL LYST

Hopp om bord og bli med ut i eventyret, sterke opplevelser venter bare minutter etter avgang

Lar deg overraske
15.12.201613:25 Torbjørn Engen

OPPLEVELSE FOR LIVET

Tar du en blåtur med Stella Polaris, garanterer vi en opplevelse for livet. Vi vet hvor du finner idyllen. Vi vet hvor magien har gjemt seg bort. Og det er dit vi drar. Skulle du få lyst til å bestemme kursen selv, er det bare å peke på en fristende opplevelse. I inntil fire timer er vi ditt vertskap..

Underveis treffer vi havørna, Nord-Europas største rovfugl.  Med sitt imponerende vingespenn på 2,5 meter er dette et møte som tar pusten fra de fleste. Du er nesten garantert å se havørna – som regel på meget nært hold. Hold deg fast!

10 000 LUNDEFUGL

På Sørfugløy hekker det en koloni med den sagnomsuste lundefuglen. Med 10.000 registrerte fugler er sjansen også meget stor for at du får bivåne denne magiske skapningen i fri dressur.

GRILLET SCAMPI

Men, uten mat og drikke, duger helten ikke. En blåtur blir derfor aldri komplett uten et idyllisk strandhogg med en særdeles fristende meny som kan bestå av grillet scampi, røkelaks med trøffeleggerøre, rosmarinkledd breiflabbspyd, marinerte skalldyr, hvalskinke, innbakt reinsdyrfilet, tørrfisksalat, lokale oster fra Markens Grøde på Kjerringøy og hjemmebakt foccacia.

Bli med da, dette kommer du ikke til å angre på!

Nyt roen
En del av et mangfold
Storfisk :ja